Kaya heeft zijn Gascoigne-moment: “Wat een kl***scheidsrechter”

Kaya heeft zijn Gascoigne-moment: “Wat een kl***scheidsrechter”

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 15:10wo 30-01-2019 om 15:10

KV Mechelen wist zich dinsdag te plaatsen voor de finale van de Beker van België. In de eindstrijd moet Mechelen het stellen zonder Onur Kaya. De middenvelder zal op de Heizel geschorst moeten toekijken.

Dinsdag kreeg Kaya tegen Union een gele kaart. Voor de speler van KV Mechelen was het zijn tweede gele kaart dit bekertornooi. De finale spelen mag dus niet en daar baalt de 32-jarige middenvelder van. “Wat een kl***scheidsrechter. Mijn gele kaart was allesbehalve terecht”, zei Kaya achteraf tegen Het Laatste Nieuws.

Kaya leeft nog op hoop, maar zal zich waarschijnlijk geen illusies moeten maken. “Ik wil die finale écht niet missen, we zullen bekijken of we iets aan die schorsing kunnen doen." 

Een speler die een finale mist door een tweede gele kaart, kan voor pijnlijke beelden zorgen. Remember Paul Gascoigne. In de halve finale van het WK 1990 tegen Duitsland pakte de Engelsman zijn tweede gele kaart van het tornooi. Toen hij doorhad dat hij een eventuele finale ging missen, barstte hij op het veld in tranen uit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws