EA Sports komt met erg slecht nieuws voor Belgische FIFA-spelers

EA Sports komt met erg slecht nieuws voor Belgische FIFA-spelers

29-01-2019 12:59
10

Slecht nieuws voor de Belgische FIFA-spelers. EA heeft besloten om geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden in België. Dit betekent dat de punten niet meer gebruikt zullen kunnen worden om FIFA Ultimate Team Packs aan te kopen. 

"Na gesprekken met de Belgische autoriteiten, hebben we besloten om geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden in België. Alle spelers in België die bestaande FIFA-punten in hun account hebben, kunnen deze blijven gebruiken, maar ze zullen er geen meer kunnen kopen. We wensen onze verontschuldigingen aan te bieden aan onze spelers in België voor het ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt", klinkt het op de website van EA Sports. De maatregel geldt zowel voor de console- als de PC-game. 

EA geeft ook nog aan het niet eens te zijn met de mening van de Belgische overheid. "Hoewel we deze stap zetten, zijn we het niet eens met de Belgische autoriteiten. We gaan dan op zoek naar meer duidelijkheid in deze zaak", schrijft het nog. FIFA-spelers behouden wel de toegang tot de Ultimate Team-modus en behouden alle spelers waarover ze op dit moment beschikken.