Verrassende wending: 'Engelse club plant bod van 45 miljoen euro op Batshuayi'

Verrassende wending: 'Engelse club plant bod van 45 miljoen euro op Batshuayi'

19-01-2019 10:39
2

Niet AS Monaco, maar Everton lijkt de nieuwe bestemming van Michy Batshuayi te worden. Chelsea heeft de voorkeur voor een verkoop en Everton is van plan om Chelsea tevreden te stellen met een bod van liefst 45 miljoen euro. Dat meldt The Sun.

De tijdelijke overstap van Batshuayi was al zo goed als in kannen en kruiken. Het was voor iedereen wachten op de officiële aankondiging. Chelsea heeft de deal echter geblokkeerd, omdat het een permanente deal verkiest voor onze 25-jarige landgenoot. Monaco heeft momenteel niet de financiële middelen om een toereikend bod te doen. Everton duidelijk wel, zo weet The Sun.

Everton-trainer ziet in Batshuayi zijn gewenste spits en The Toffees komen volgens de Britse boulevardkrant spoedig met een bod van 45 miljoen euro. Batshuayi keerde tijdens de winter terug naar Chelsea, omdat de uitleenbeurt aan het Spaanse Valencia uitliep op een flop. Een toekomst bij Chelsea lijkt echter niet weggelegd voor de Rode Duivel.

Lukaku
Mocht de deal met Everton in orde komen, dan treedt Batshuayi in de voetsporen van Romelu Lukaku die vier seizoenen zeer succesvol uitkwam voor Everton. Met 68 treffers in 141 competitieduels groeide hij uit tot Everton's clubtopschutter aller tijden in de Premier League. Everton hoopt dat Batshuayi een soortgelijke impact kan maken.