Transferperiode is nog lang niet voorbij, De Witte wil nog versterking halen

Transferperiode is nog lang niet voorbij, De Witte wil nog versterking halen

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 21:18do 10-01-2019 om 21:18

Met Alexander Sorloth en Thomas Kaminski heeft KAA Gent al twee winterversterkingen in huis gehaald. Als het van voorzitter Ivan De Witte afhangt, zeker ook niet de laatste.

"Ik wil heel graag nog een aanvallende versterking", zegt hij bij Sporza. "Iemand die op de 10 kan spelen en ook op de flanken. We zijn op zoek naar zo'n polyvalente speler, maar in de wintermercato is het altijd moeilijk om spelers los te weken bij hun club", geeft hij aan.

De Witte is alleszins bijzonder tevreden met beide aanwinsten. "Met Thomas Kaminski hebben we een goede doelman gehaald", zegt De Witte. "Het had wat voeten in de aarde, maar het is onze plicht om een transfer goed te beoordelen voor we een beslissing nemen."

Sorloth bewees in zijn eerste wedstrijd al meteen het doel te weten liggen. "Sørloth is zeker een toegevoegde waarde in de aanval. Hij is stevig en heeft veel scorend vermogen. Dat is belangrijk voor ons. Tot nu toe waren het onze verdedigers die voor de meeste doelpunten zorgden", aldus De Witte.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws