‘Manchester City hakt knoop door over toekomst Kompany’

‘Manchester City hakt knoop door over toekomst Kompany’

05-01-2019 08:45
4

Vincent Kompany is een boegbeeld bij Manchester City. De Rode Duivel is echter al 32 jaar en kampt al heel zijn carrière met blessureleed. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Manchester City de knoop doorgehakt over de toekomt van de verdediger.

De toekomst van Kompany bij City was lange tijd onzeker. “De situatie met City is erg simpel. Ik heb een extreem goede relatie met ieder lid van de club. Ik heb dus geen enkele behoefte om constant over mijn contract te praten. Ik zit in een comfortabele situatie met goede mensen. En we zullen samen knopen doorhakken”, liet Kompany eerder weten.

City zou nu snel een nieuw een contract willen aanbieden. ‘Bij City willen ze Kompany met een zachte hand naar het eind van zijn loopbaan leiden. Erkenning voor bewezen diensten. Verwacht wordt dat ze hem een nieuw eenjarig contract aanbieden, maar wel aan verminderde voorwaarden tegenover zijn huidige overeenkomst.’

Kompany tekende op 13 augustus 2014 een contract voor 130.00 euro per week. Nu zal Kompany aldus moeten inleveren wil hij nog bij Manchester City blijven. Overigens is Puma volgend seizoen kledij-en materiaalsponsor van The Citizens en is Kompany één van de boegbeelden van het merk.