Chelsea-transfer wakkert geruchten rond Hazard-move aan: Dat zet de deur open

Chelsea-transfer wakkert geruchten rond Hazard-move aan: "Dat zet de deur open"

02-01-2019 12:10 Laatste update: 12:21
2

Chelsea FC rondde aan het begin van 2019 meteen een opmerkelijke transfer af. Bij Borussia Dortmund plukken de Londenaren in de persoon van Christian Pulisic een diamantje weg. Onvermijdelijk heeft die deal ook weer invloed op de geruchten rond een vertrek van Eden Hazard.

De Rode Duivel wordt nu al tijden in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. Haalde Chelsea zijn opvolger al in huis met Pulisic? "Een rechtsvoetige, aanvallende middenvelder", beschrijft Sky Sports-presentator Jim White de kersverse Chelsea-aankoop. "Ik vraag me af of dat de deur voor een vertrek van Hazard open zet aan het einde van dit seizoen. Ik denk het wel."

White kijkt ter verdediging van die stelling hoofdzakelijk naar het financiële plaatje. "Vergeet niet dat Chelsea eerder zei dat het nooit nog grote bedragen zou uitgeven. Wel, 57 miljoen pond (omgerekend ruim 63 miljoen euro, nvdr.) is op elk niveau veel geld. Hebben ze het geld dat ze voor Hazard krijgen, al opzijgezet?", vraagt White zich openlijk af.