'Liverpool houdt het bij één invalbeurt en gaat concurrent Origi verhuren'

'Liverpool houdt het bij één invalbeurt en gaat concurrent Origi verhuren'

30-12-2018 23:05

Dominic Solanke gaat Liverpool tijdelijk verlaten, meldt The Daily Mail zondagavond. De jonge Engelsmand komt dit seizoen niet aan spelen toe op Anfield en lijkt de tweede seizoenshelft door te gaan brengen bij Crystal Palace.

Volgens The Daily Mail heeft Solanke, die ook in verband werd gebracht met Huddersfield Town en Brighton & Hove Albion, al een medische keuring ondergaan op Selhurst Park. De enkelvoudig international van Engeland zal tot het einde van het huidige seizoen voor de nummer 14 van de Premier League spelen. Palace toonde ook interesse in Michy Batshuayi, maar uiteindelijk viel de keuze op Solanke.

Het is wel de bedoeling dat de aanvaller na dit seizoen terugkeert naar Liverpool. Hoewel Solanke dit seizoen alleen op de bank mocht zitten tijdens de League Cup-wedstrijd tegen Chelsea, lijken The Reds potentie te zien in de spits. De spits kwam in 2017 over van Chelsea, dat hem tijdens het seizoen 2015/2016 had verhuurd aan Vitesse, en tekende in Liverpool een contract tot de zomer van 2022.