Croky Cup: KAA Gent kegelt STVV zonder problemen uit de beker

18-12-2018 22:39
20

KAA Gent heeft in de Croky Cup Sint-Truiden zonder problemen uit de beker gekegeld. Het werd uiteindelijk 1-3 voor de Buffalo’s.

De openingsfase was evenwichtig. Vervolgens kwam KAA Gent beter in de wedstrijd en na 35 minuten kwam de uitploeg ook op voorsprong. Dompé krulde zijn vrije trap heerlijk in de hoek. In de tweede helft probeerde STVV meer druk naar voor te zetten.

Een halfuur voor tijd kreeg het echter een domper te verwerken. Dompé gaf de assist op de 0-2 van Yaremchuk. Een paar minuten later was de wedstrijd definitief beslist. Weer Dompé kon doelman Steppe verschalken. Vadis pakte nog geel en mist zo de heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup.

In de slotminuten maakte STVV nog een eerredder. Boli legde de 1-3 eindstand vast.