Valencia neemt beslissing over Batshuayi: “Het beste voor de club”

Valencia neemt beslissing over Batshuayi: “Het beste voor de club”

16-12-2018 07:31
1

Michy Batshuayi kent een moeilijke periode bij het Spaanse Valencia. De Rode Duivel wordt gehuurd van Chelsea, maar kan geen potten breken in de Primera Division.

Volgens The Sun heeft Valencia een beslissing genomen. De Spaanse club zal de huurovereenkomst van Batshuayi beëindigen en de aanvaller zal in januari terugkeren bij Chelsea, al zal dat misschien niet zo simpel zijn. Valencia zou eerst een nieuwe club moeten vinden voor de spits.

Coach Marcelino blijft geheimzinnig. “We zullen de situatie analyseren en dan zullen we beslissen wat we doen. Er is een transferclausule, maar ik weet niet wat de exacte contractsituatie is. Voor alle partijen die willen vertrekken zullen we zien wat het beste is voor Valencia. Onze beslissing zal daarop gebaseerd zijn.”

Het ziet er dus naar uit dat de aanvaller binnenkort bij Chelsea zal terugkeren. Bij Valencia heeft de Rode Duivel drie doelpunten in 20 wedstrijden (9 basisplaatsen). Afgelopen seizoen werd Batshuayi uitgeleend aan Dortmund. Daar scoorde hij 9 keer in 14 wedstrijden tot een blessure roet in het eten gooide.