Ook na vermoeiende bekerpartij winst voor KVM: Konden oorlog maken

Ook na vermoeiende bekerpartij winst voor KVM: "Konden oorlog maken"

09-12-2018 07:48
3

Wouter Vrancken blijft maar overtuigen met KV Mechelen. Na het bekersucces werd er opnieuw gewonnen in de competitie. Het haalde het met 1-3 van KVC Westerlo. Tot groot jolijt van Vrancken.

"De eerste helft waren we niet zo goed in de opbouw en proberen we te veel ééntijdsvoetbal te brengen", zag de coach van KV Mechelen toch nog minderen dingen. "We moesten simpeler spelen en meer van flank wisselen waardoor Westerlo meer moest bewegen. Dat is ook wat ik had meegegeven tijdens de rust", klinkt het op de officiële kanalen van Malinwa.

In de tweede helft kon Mechelen dan drie keer scoren, met Nikola Storm die voor drie assists zorgde. "De spelers hebben dit goed opgepikt, waardoor we Nikola meer konden vrijspelen. De tweede helft brachten we meer variatie en konden zo het verschil maken."

"Na de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag hadden we niet veel energie op overschot maar desondanks konden we op dit veld oorlog maken en ervoor gaan. Belangrijk is dat we nu de focus blijven behouden. We hebben in de eerste ronde gezien dat elke ploeg van elke ploeg kan winnen", aldus Vrancken.