'Het is hopen dat de frank van Paul Pogba een keer valt'

'Het is hopen dat de frank van Paul Pogba een keer valt'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 07:49do 06-12-2018 om 07:49

Paul Pogba blijft de tongen losmaken in Engeland. De Fransman werd woensdag op de bank gezet bij Manchester United, dat het opnam tegen Arsenal. Volgens berichten uit de Engelse pers kunnen José Mourinho en Pogba het niet goed met elkaar vinden. Na afloop werd de reserverol en het gedrag van Pogba besproken.

"Het is hopen dat de frank een keer valt bij hem", zegt United-icoon Paul Scholes bij BeIN Sports. Scholes ziet dat Pogba het niet iedere week laat zien. "Het duurt te lang om een volwassen speler te worden."

Rio Ferdinand is genuanceerder. "Ik heb Pogba zien spelen op het WK. Hij was een belangrijk lid van het Franse team, dat het toernooi won. Hij was niet de showboot-Pogba die we gewend zijn te zien, maar een effectieve Paul Pogba."

"Dat kwam door de manager (Didier Deschamps, red.). Hij werd gewisseld in een vriendschappelijke wedstrijd voor het WK. Dat heeft de toon gezet. Deschamps zei: oke, je doet wat ik je zeg of je speelt niet. In de relatie tussen Deschamps en Pogba zat meer respect. Ze waren closer."

Scholes gaat niet mee met Ferdinand. "Een relatie tussen speler en manager moet geen invloed hebben op je prestaties. Het is dan niet de schuld van de manager, maar die van mij. Het is als speler makkelijk om je trainer de schuld te geven als je slecht speelt." Ferdinand sluit het onderwerp af. "Er is een Paul Pogba die volledig opgeladen is en klaar is om te spelen. Hij wacht wellicht op de helpende hand van een trainer."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws