'Hazard bereikt akkoord met Real Madrid: Chelsea vraagt absolute hoofdprijs'

'Hazard bereikt akkoord met Real Madrid: Chelsea vraagt absolute hoofdprijs'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 19:00wo 05-12-2018 om 19:00

Real Madrid heeft een akkoord bereikt met Eden Hazard. Dat meldt het Spaanse radiostation Onda Madrid woensdag. De Belgische aanvaller van Chelsea moet ná dit seizoen de overstap maken.

Real Madrid onderzoekt al maanden de mogelijkheden om Hazard over te nemen van Chelsea. In de zomer hing een transfer in de lucht, omdat de Belg opzichtig flirtte met De Koninklijke, maar van een akkoord kwam het niet. Inmiddels lijken de twee partijen elkaar weer te zijn genaderd. Volgens Onda Madrid heeft Real Madrid een persoonlijk akkoord bereikt met Hazard.

De 27-jarige aanvaller vertrekt niet voor een appel en een ei uit Londen. Chelsea heeft een prijskaartje van 170 miljoen euro op Hazard geplakt. Zijn contract loopt medio 2020 af. Mocht Hazard daadwerkelijk de overstap maken, dan bewandelt Mateo Kovacic de omgekeerde weg. De Kroaat wordt dit seizoen speelt dit seizoen al op huurbasis bij Chelsea en krijgt veel speelminuten.

De vraagprijs van 170 miljoen euro kan volgens Onda Madrid een struikelblok vormen. Real Madrid ziet het niet zitten om de absolute hoofdprijs te betalen voor een speler die volgend seizoen zijn laatste contractjaar ingaat. Landgenoot Thibaut Courtois ging Hazard afgelopen zomer voor met een transfer van Chelsea naar Real Madrid.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws