Furieuze Hoeness zaagt aan stoelpoten Kovac: 'Het is absoluut onacceptabel'

Furieuze Hoeness zaagt aan stoelpoten Kovac: 'Het is absoluut onacceptabel'

Gepubliceerd: zondag 25 november 2018 om 09:02zo 25-11-2018 om 09:02

Uli Hoeness is furieus na het 3-3 gelijkspel van Bayern München tegen Fortuna Düsseldorf. De voorzitter voert de druk op trainer Niko Kovac op, nadat Der Rekordmeister zijn laatste vier thuisduels in de Bundesliga niet wist te winnen.

"Hier moeten we zeker intern over praten", zei Hoeness na de remise met Fortuna tegen Sport1. "Wat vandaag gebeurd is, is absoluut onacceptabel." De preses werd gevraagd naar een mogelijk ontslag van Kovac. "Dat is op het moment geen thema, omdat we ons hebben voorgenomen om hier eerst eens rustig een nachtje over te gaan slapen", luidde zijn reactie. "We moeten goed analyseren waar we op dit moment staan."

Kovac was aangeslagen na de nieuwe dreun. De achterstand van Bayern op koploper Borussia Dortmund bedraagt nu al negen punten. "Iedereen zal wel weten hoe ik mij nu voel", liet de Kroaat weten. "Ik kan niet begrijpen dat wij de kansen die we hebben gekregen niet hebben afgemaakt. Maar wat nog veel slechter is, is de manier waarop wij verdedigen bij de drie tegendoelpunten."

"Dan maakt het niet uit of je tegen een promovendus of tegen een Champions League-ploeg speelt: dit wordt gewoon afgestraft", besluit Kovac, die het dinsdag met Bayern opneemt tegen Benfica.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws