Boca Juniors wordt 'gedwongen': 'We zijn niet in de gelegenheid om te spelen'

Boca Juniors wordt 'gedwongen': 'We zijn niet in de gelegenheid om te spelen'

Gepubliceerd: zaterdag 24 november 2018 om 23:33za 24-11-2018 om 23:33

Boca Juniors wordt gedwongen om de return van de Copa Libertadores te spelen. Dat zegt aanvaller Carlos Tevez bij het Argentijnse FOX Sports. FIFA-voorzitter Gianni Infantino zou zich met de situatie bemoeid hebben en de ploeg van Tevez verplichten om te spelen.

Ondanks het feit dat Pablo Perez, die stukken glas in zijn oog kreeg, en Gonzalo Lamardo van Boca naar het ziekenhuis werden gebracht om onderzocht te worden willen de CONMEBOL en Infantino dat de wedstrijd 'gewoon' doorgang vindt. "We willen de mensen zeggen dat we gedwongen worden om te spelen", zegt Tevez dan ook tegen het Argentijnse FOX Sports. "Mijn ploegmaten zijn niet in de gelegenheid om dat te doen, maar we moeten."

Tevez zelf ademde tijdens de aanval op de bus traangas in en op diverse video's is te zien hoe de voormalige aanvaller van Manchester City hoestend en kokhalzend het stadion binnenloopt. "Niet een speler van River Plate kwam vragen hoe het met ons gaat. We voelen hun steun niet. We zijn furieus."

Het is nog niet duidelijk hoe laat de return van de finale van de Copa Libertadores zal beginnen. Het heenduel in La Bombonera eindigde in 2-2.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws