Coucke en de fans van Anderlecht hebben dezelfde natte droom: 'Comeback Prins'

Coucke en de fans van Anderlecht hebben dezelfde natte droom: 'Comeback Prins'

24-11-2018 07:36
12

De fans van RSC Anderlecht zouden maar wat blij zijn om Vincent Kompany terug in het shirt van paars-wit te zien. Volgens Sportwereld dromen niet alleen zij van een terugkeer van Vince The Prince. Ook voorzitter Marc Coucke ziet het graag gebeuren.

De voorbije jaren was Kompany de grote man bij Manchester City. Dit seizoen speelt de kapitein almaar vaker een bijrol in het sterrenteam van Pep Guardiola. Aan het einde van dit seizoen loopt het contract van Kompany bij City af.

De 32-jarige Kompany heeft het gevoel dat hij nog mee kan in de Premier League. 'Maar stel u even voor dat Kompany het kalmer aan wil doen en al het blessureleed beu is. Dan staat Marc Coucke klaar om hem naar Anderlecht te halen. Het is zijn natte droom', schrijft Anderlecht-watcher Jürgen Geril in de krant.

Kompany in Brussel
Tijdens de interlandbreak zakte Kompany nog af naar Anderlecht. Daar sprak hij met Coucke. Kompany zelf zou nog twee jaar willen voetballen. Daarna wil hij in het voetbal blijven. Nu wil het toeval dat Anderlecht ook nog iemand (liefst een ex-speler met internationale faam) zoekt om toe te treden tot het bestuur.