'Mijn doelpunt tegen het Nederlands elftal heeft me echt goed gedaan'

'Mijn doelpunt tegen het Nederlands elftal heeft me echt goed gedaan'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 22:14ma 19-11-2018 om 22:14

Olivier Giroud is niet van plan zich weg te laten jagen bij Chelsea. In het huidige Premier League-seizoen scoorde de Franse spits nog niet, terwijl manager Maurizio Sarri hem pas vier keer in de basis zette.

Giroud wil echter voor zijn plek vechten, zo laat hij weten aan Téléfoot. "Of ik aan een vertrek denk om mijn plaats bij de nationale ploeg niet in gevaar te brengen? Ik heb het gevoel dat we weer een paar maanden terug in de tijd zijn gegaan, toen ik deze vragen ook kreeg in de aanloop naar het WK", reageert de spits.

"Ik ben kalm, blij met onze wereldtitel en ik kan veel dingen relativeren. Ik hoef mezelf niet onder extra druk te zetten. Natuurlijk ben ik wel een sportman en zou ik graag meer willen spelen. Ik ga vechten voor mijn plek en op dit moment is een vertrek geen issue. Ik ga ervoor en reken er maar niet op dat ik op zal geven."

Giroud heeft wel een verklaring voor zijn slow start. "Ik kwam laat terug van het WK, daarom begon Alvaro Morata in de basis", zegt hij. "Daarna scoorde ik in september tegen het Nederlands elftal, dat heeft me echt goed gedaan. Het klopt dat we wat efficiënter kunnen zijn voor het doel, maar Morata scoort nu en het gaat beter."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws