Bayat kaapte Morioka weg: 'Hij was toen toevallig in Neerpede'

Bayat kaapte Morioka weg: 'Hij was toen toevallig in Neerpede'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 21:15ma 19-11-2018 om 21:15

Mogi Bayat was de afgelopen jaren dé sterke man in de Belgische makelaarswereld. Zeker bij voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck was hij kind aan huis. Dat leverde hem heel wat geld op.

Bayat verdiende zelfs geld op spelers die hij helemaal niet in zijn portefeuille had. 'De manier waarop Bayat en zijn partner Laurent Denis zich tussen de transfer van Ryota Morioka wringen, is vintage Bayat', zo vertelt Het Nieuwsblad. 'Het tweetal is toevallig in Neerpede als de Japanner met zijn zaakwaarnemer op bezoek is. Hoewel Van Holsbeeck de deal perfect met de makelaar van Morioka kan afronden, geeft hij Bayat het mandaat om namens Anderlecht op te treden.'

Bayat werd zo uit het niets makelaar van Morioka. 'Op 30 januari poseert Bayat 's avonds samen met Denis en Morioka op de foto. "Gefeliciteerd met je contract van 3,5 jaar", schrijft Bayat erbij. De Japanner wordt zelfs ondergebracht in een appartement van Mogi. Sinds zijn huisbaas in de cel zit, wil de middenvelder nu zo snel mogelijk verhuizen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws