Barça spreekt vertrouwen uit in 'enfant terrible': 'Nog nooit zoiets meegemaakt'

Barça spreekt vertrouwen uit in 'enfant terrible': 'Nog nooit zoiets meegemaakt'

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 16:40vr 16-11-2018 om 16:40

FC Barcelona ontkent dat het zijn buik nu al meer dan vol heeft van enfant terrible Ousmane Dembélé. Diverse media schreven de afgelopen weken dat de 21-jarige Fransman alweer mocht vertrekken uit Camp Nou.

"Er is geen enkel probleem met hem", zegt algemeen directeur Pep Segura in gesprek met Cadena Ser. "Het is voor een jonge speler normaal wat er gebeurt." Een delegatie van de club, waaronder technisch directeur Eric Abidal, zat dinsdag om tafel met de zaakwaarnemer van Dembélé, Moussa Sissoko. In dat gesprek werd het gedrag van de buitenspeler besproken.

Dembélé raakte dit seizoen al meermaals in opspraak. In aanloop naar het duel met Real Betis sloeg hij een training over, zonder zich bij de club af te melden. Pas later gaf de Fransman aan dat hij ziek was, waarna hij buiten de wedstrijdselectie werd gelaten. Dat de oud-speler van Borussia Dortmund pas minuten na de aftrap van die wedstrijd op de tribune plaatsnam, deed zijn imago ook geen goed.

"Ousmane heeft veel talent en hij probeert zich aan te passen aan een heel grote club, waar heel veel grote spelers strijden om een basisplaats", reageert Segura. "Hij heeft nog nooit zoiets meegemaakt en moet nu geduldig zijn. We hebben inderdaad gesproken met zijn zaakwaarnemer. Het waren normale gesprekken, dat is mijn werk."

Segura spreekt tot slot tegen dat Dembélé mag vertrekken. "Ik weet niet hoe de kranten aan die informatie komen, maar we hebben geen biedingen ontvangen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws