OFFICIEEL: Spanjaard neemt de plaats over van Condom

  OFFICIEEL: Spanjaard neemt de plaats over van Condom

  Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 15:13ma 12-11-2018 om 15:13

  KSV Roeselare heeft een nieuwe hoofdcoach. Victoriano 'Nano' Rivas Alvaro bepaalt vanaf nu wie er speelt en op de bank zit op Schiervelde.

  Zaterdag kwam het nieuws naar buiten dat Roeselare Jordi Condom bedankte voor bewezen diensten. De ex-trainer van onder KAS Eupen kon dit jaar amper goede resultaten voorleggen op Schiervelde. Roeselare sloot het eerste periodekampioenschap af op de voorlaatste plaats met dertien punten. Enkel Tubize met negen punten deed minder goed.

  Spanje en China
  De Spanjaard Nano was al voetballer vooral actief in eigen land. Hij speelde onder meer voor Getafe en Betis. Op het einde van zijn loopbaan speelde hij ook nog in China. Mogelijk kennen de Chinese eigenaars Nano van zijn periode bij Guizhou Renhe.

  Nieuwe staf
  In de laatste jaren stond Nano als trainer aan het roer bij Getafe B en Gimnàstic de Tarragona. Ook David Colpaert (assistenttrainer) en Alberto Berrocal Correa (physical coach) versterken de trainersstaf van Roeselare.

  Plaats een reactie

  maandag 12 november 2018 om 15:48
  Voila, dat is de trainer die ze nodig hebben. Ene die vertrouwt is met het typische 1B voetbal en die goed onze competitie kent en verankert is in de Vlaamse grond. Keuze op basis van voetbalverstand, zie je direct.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws