Henry slaat en zalft richting Tielemans: 'Hij moet werken, we gaan hem helpen'

Henry slaat en zalft richting Tielemans: 'Hij moet werken, we gaan hem helpen'

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 22:33ma 05-11-2018 om 22:33

Youri Tielemans heeft het dit seizoen nog niet makkelijk gehad. Samen met AS Monaco bengelt hij onderaan in het klassement. De middenvelder kon ook nog niet overtuigen. Thierry Henry wil dan ook meer zien.

De nieuwe coach van AS Monaco liet zich op zijn persconferentie voor de wedstrijd tegen Club Brugge uit over Tielemans. "Hij heeft het sinds zijn komst (in de zomer van 2017) moeilijk om bij Monaco te laten zien wat hij toont bij de Rode Duivels", zegt Henry.

"Hij moet werken, vechten, goede koppeltjes zoeken. Het moet van hem komen. Ik heb de kans gehad om met hem te werken bij de Rode Duivels. Tielemans is een speler die de bal wil, die aanvallend wil voetballen, maar wanneer je in een situatie zoals de onze zit is het niet makkelijk", geeft Henry toe.

De Fransman geeft de jonge middenvelder dan ook nog niet op. "We zijn hier allemaal om hem te steunen, we moeten hem proberen helpen om uit deze moeilijke periode te geraken."

Plaats een reactie

voyager +184
dinsdag 6 november 2018 om 15:06
Dat ziet Martinez niet, het is zijn chouchou en dus moet hij spelen, goed of niet goed. Had Martinez destijds Radja maar in zijn kern opgenomen en niet zo koppig geweest, dan had hij nu een degelijke werkende middenvelder.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws