Mannaert stapt met goed gevoel op het vliegtuig: ''Ze blijven worstelen''

Mannaert stapt met goed gevoel op het vliegtuig: ''Ze blijven worstelen''

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 13:43ma 05-11-2018 om 13:43

Club Brugge speelt dinsdag in en tegen Monaco een cruciale wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Blauw-Zwart moet een resultaat behalen om kans te blijven op Europese overwintering. CEO Vincent Mannaert heeft na het 1-1 gelijkspel tegen Racing Genk een goed gevoel over de kansen van Club.

Mannaert stapte maandag met vertrouwen op het vliegtuig. "Het is afreizen met een goed gevoel", liet Mannaert weten aan Sporza. "De Champions League is een andere competitie, maar iedereen heeft gezien dat we het zaterdag goed gedaan hebben en dat we bij momenten zelfs baas waren. Dat is vandaag toch niet zo evident, zeker op verplaatsing in Genk."

Thierry Henry heeft de zaken nog niet op de rails gekregen sinds zijn aanstelling en Mannaert denkt dan ook dat dit hét moment is om toe te slaan. ''Bij Monaco komen wel een paar spelers terug en niet van de minsten. Maar goed, ze blijven met nog wat problemen worstelen. Ze hebben afgelopen weekend opnieuw verloren en staan helemaal onderaan. In die zin hebben ze nog geen blijk gegeven van een wederopstanding. Het is aan ons om daar nog van te kunnen profiteren."

Lees ook: HUH? Fransen gaan compleet de mist in met selectie Club Brugge

Plaats een reactie

maandag 5 november 2018 om 13:48
vel! beer!
Vind ik leuk
maandag 5 november 2018 om 14:03
Hij zegt gewoon dat het goed moment is. Zegt niet dat we zeker gaan winnen. Je kan hoogstens zeggen dat de beer in het vizier zit. Vel is nog niet verkocht
[Reactie gewijzigd op maandag 5 november 2018 om 14:03]
Vind ik leuk
maandag 5 november 2018 om 14:11
ik wil zeggen, dat de ene match, de andere ni is hé... voor't zelfde geld worden we weggespeeld met wervelend voetbal hé? ze hebben tenslotte de spelers ervoor!
Vind ik leuk
maandag 5 november 2018 om 14:49
Als ze nu niet kunnen winnen van Monaco B (Cercle is Monaco A op dit moment) gaan ze er nooit van kunnen winnen!
Vind ik leuk
maandag 5 november 2018 om 14:11
Zelfs nog niet geschoten...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws