Ex-Anderlecht-speler over titelkansen RSCA: “Dat zie ik niet meteen gebeuren”

Ex-Anderlecht-speler over titelkansen RSCA: “Dat zie ik niet meteen gebeuren”

24-10-2018 13:01
4

Uros Spajic trok de deur van Anderlecht afgelopen transferperiode achter zich dicht. De Servische verdediger trok naar het Russische Krasnodar.

"Ik ben erop vooruit gegaan. Deze club heeft alles om een vaste waarde aan de Europese top te worden. Onze doelstelling is om minstens derde te worden en zo naar de Champions League te kunnen, we zijn goed bezig. En ook het leven is fijn. (lacht) Ik dacht dat het in Rusland voortdurend zou vriezen, maar in werkelijkheid is het hier beter weer dan toen ik in Brussel woonde”, vertelt Spajic aan Het Laatste Nieuws.

De Serviër ziet Anderlecht niet voor de titel spelen. "Ik merk dat ze het moeilijk hebben, niet het minst in Europa. Anderlecht is zoekende, het ontbreekt aan stabiliteit. Ik hoop dat ze Fenerbahçe kloppen. En dat ze straks toch een gooi naar de titel kunnen doen. Zoals ze nu spelen, zie ik dat niet meteen gebeuren, maar de Belgische competitie is vreemd. (lacht) Met die play-offs kan Anderlecht over een paar maanden zomaar aan kop staan."