Maes is realistisch na nieuwe nederlaag: “Dat zijn harde klappen”

Maes is realistisch na nieuwe nederlaag: “Dat zijn harde klappen”

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 07:44zo 21-10-2018 om 07:44

Peter Maes en Sporting Lokeren hielden lang stand op de Bosuil tegen Antwerp. Vijf minuten voor tijd zorgde Lior Refaelov er echter voor dat Lokeren weer met nul punten achterbleef.

Maes geeft toe dat de beste ploeg heeft gewonnen. Het team dat de meeste kansen gecreëerd heeft, heeft verdiend gewonnen. Dat is duidelijk. Wij hebben als team een heel goede wedstrijd gespeeld, maar we hebben te weinig momenten gehad waarop je het verschil kunt maken.”

Lokeren zit in de hoek waar de klappen vallen, maar de coach blijft positief gestemd. “Ik zie dat dit team nog altijd knokt en als een team voetbalt, maar het zijn harde klappen die je krijgt als je weinig punten haalt. Maar dit team kan overleven, daar ben ik van overtuigd”, wordt Maes geciteerd door Sporza.

Plaats een reactie

wesleyvb +1373
zondag 21 oktober 2018 om 08:38
ALS IK MAES WAS EN IK KREEG GEEN FATSOENLIJKE SPELERS VAN DIEJE BANDENHANDELAAR DAN KON DEN DIKKE ZELF GAAN COACHEN ! dat is daar al jaren hetzelfde !
Vind ik leuk
w-b forever +2029
zondag 21 oktober 2018 om 10:38
Als lambrecht nog dit jaar een nieuwe overnemer wil zal hij de prijs serieus moeten laten zakken want zoals de zaken er nu voor staan ja jongens!!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws