Mourinho na provocatie Chelsea-staflid: In mijn carrière ook fouten gemaakt

Mourinho na provocatie Chelsea-staflid: "In mijn carrière ook fouten gemaakt"

20-10-2018 16:44
2

José Mourinho kwam na afloop van de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester United in opspraak nadat hij woedend reageerde omdat een staflid van Chelsea hem provoceerde. Chelsea-trainer Maurizio Sarri smoorde een rel in de kiem.

"Sarri was de eerste die na de wedstrijd naar me toe kwam om te zeggen dat hij de kwestie intern op zou lossen met zijn assistent", liet Mourinho na afloop weten aan Sky Sports. "Zijn assistent kwam na de tijd ook naar me toe in het kantoor van Sarri en verontschuldigde zich." Mourinho accepteerde zijn excuses. "Natuurlijk, ik accepteer zijn excuses en vergeet het. Ik heb zelf ook veel fouten gemaakt in mijn carrière."

De Portugese coach zag Chelsea diep in blessuretijd de 2-2 maken, nadat scheidsrechter Mike Dean besloot zes minuten extra tijd toe te voegen aan de wedstrijd. Mourinho had niet het gevoel dat zijn team veel tijd rekte tijdens de wedstrijd. "Wat je vaak ziet is dat het merendeel van de keepers er alles aan doet om tijd te winnen, tot gele kaarten aan toe. Dat deed David (de Gea, red.) vandaag echt niet. Zelfs in de extra tijd wilden we voetballen en het derde doelpunt maken."