500.000 euro trekt (voorlopig) niet van Oostende naar Brussel

500.000 euro trekt (voorlopig) niet van Oostende naar Brussel

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 12:04do 18-10-2018 om 12:04

Sinds Marc Coucke naar RSC Anderlecht trok, ging er nog een heel gevolg van de kust naar Brussel. Toch vertrekt niet iedereen bij KV Oostende. Sponsor Veranda Willems blijft de kustploeg (voorlopig) trouw.

Veranda Willems is hoofdsponsor bij KV Oostende. Jaarlijks betaalt het de club 500.000 euro. Voor KVO is dat een belangrijke bron van inkomsten. Dat gaat in de toekomst zo blijven ondanks dat Veranda Willems goede banden heeft met Anderlecht. In Brussel heeft het verandabedrijf zo'n dertigtal vipseats en is grote baas Luc Willems regelmatig in Anderlecht langs Coucke te zien bij de thuismatchen van paars-wit.

"We zitten weldra samen om een verlenging te bespreken", zegt KVO-directeur Patrick Orlans in Het Nieuwsblad. "De intentie om door te gaan, is er zeker. Dat Luc Willemsvaker naast Marc Coucke zit op Anderlecht dan op de KVO-tribune? Tja, ik kan niemand verplichten om voor onze wedstrijd te kiezen, hé. Luc Willems heeft ook al jaren seats op Anderlecht."

Blijven en uitbreiden?
Luc Willems geeft alvast aan bij Oostende te willen blijven. Al ziet hij ook mogelijkheden in Brussel. "Anderlecht is centraal gelegen en ideaal om klanten uit te nodigen. Maar dat betekent niet dat ik KVO straks in de steek laat. We zijn al jaren een kleine sponsor op Anderlecht en de hoofdsponsor op KV Oostende. De twee kunnen perfect naast elkaar blijven bestaan. We zien wel hoe de onderhandelingen met Oostende uitdraaien. Het kan nog alle kanten uit."

Plaats een reactie

donderdag 18 oktober 2018 om 14:33
Kleine sponsor ? Mijn gedacht ... komt er op neer dat hij minder zal investeren in kvo dan ... ps komt die tribune er nog die de basket en het voetbal samenbrengt?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws