Is Oranje het nieuwe België? Mertens heeft duidelijke mening

  Is Oranje het nieuwe België? Mertens heeft duidelijke mening

  woensdag 17 oktober 2018 om 19:00

  Dries Mertens ziet de toekomst van het Nederlands elftal rooskleurig in. Na afloop van de wedstrijd tussen België en Nederland (1-1) op dinsdagavond liet hij voor de camera van de NOS weten dat hij een grote toekomst voorspelt voor een aantal spelers.

  Mertens was onder de indruk van het spel van Oranje. "Het was een beetje de Nederlandse bluf die ik heb meegemaakt toen ik daar woonde. Ik heb er ook veel van geleerd, want dat is belangrijk. Wij zijn heel bescheiden. Nederland mag naar een grote toekomst tegemoet kijken, als ik deze jongens zie spelen. Een beetje wat ik zes jaar geleden bij België zag, zie ik nu terug bij Nederland."

  "Een paar jongens die bij Nederland voorin lopen, en ook een paar achterin, hebben een heel grote toekomst. Daar moeten jullie zeker blij mee zijn."

  "Voor ons was het belangrijk om niet te verliezen van Nederland", vervolgde Mertens. "Het was al even geleden dat we verloren hadden (van Nederland, red.), dus dat wilden we vasthouden."

  Plaats een reactie

  Udovic +28
  woensdag 17 oktober 2018 om 19:20
  Laat ze het eerst maar eens waarmaken in het buitenland. Tielemans zou het ook even gaan doen en heeft het moeilijk. Depay komt ook nu pas wat boven drijven. En dan nog, voorlopig slechts spelend in Frankrijk met dit seizoen slechte statistieken. Speelt goed maar een wereldster heeft ook rendement. Fer en Maher waren op hun 20ste ook de nieuwe toekomstige sterren ... Of Wijnaldum die pas vorig seizoen echt doorbrak. En Davy Claasen zou het bij Everton eens laten zien. En er was ook ene Van Ginkel. Maar ja, De Ligt, Bergwijn, De Jong, Dumfries en Dantuma; het is veelbelovend. Vooralsnog belovend ...
  Vind ik leuk
  valere +361
  woensdag 17 oktober 2018 om 19:33
  Niet overdrijven he Mertens. Nederland werd bijwijlen gewoon overklast,en van het kastje naar de muur gespeeld..Akkoord,het was een oefenmatch,maar laat die Spanjaard zijn ploeg staan,dan wordt het tweede helft walk over tegen een matig,nog steeds zoekend Nederland.
  Vind ik leuk
  Pagan1964 +3397
  donderdag 18 oktober 2018 om 15:13
  Als, als, als
  Vind ik leuk
  ROBSON +2952
  woensdag 17 oktober 2018 om 20:40
  Tja bij Holland bergop en bij België bergaf zeker. Tielemans,praet,boyata,thorgan,..... allen voorlopig veel te zwak om dit belgie aan de top te houden.
  Vind ik leuk
  K1908 +820
  donderdag 18 oktober 2018 om 09:16
  Je moet ze vergelijken met de huidige toppers op die leeftijd. Op die momenten scheerden ze ook niet allemaal de hoogste toppen. We hebben nu het voordeel dat ze tijd hebben om zich naar dat niveau toe te werken, terwijl wij genieten van de huidige generatie.

  Er zit voorlopig wel geen Hazard of de Bruyne tussen, maar we hebben nog tijd om die te vinden...
  Hopen maar...
  Vind ik leuk
  woensdag 17 oktober 2018 om 23:04
  Is wesley al geschorst?
  Vind ik leuk
  Filiep +159
  donderdag 18 oktober 2018 om 06:12
  Wat ging de uitslag geweest zijn als België met hun sterkste ploeg had kunnen spelen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws