Is Oranje het nieuwe België? Mertens heeft duidelijke mening

Is Oranje het nieuwe België? Mertens heeft duidelijke mening

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 19:00wo 17-10-2018 om 19:00

Dries Mertens ziet de toekomst van het Nederlands elftal rooskleurig in. Na afloop van de wedstrijd tussen België en Nederland (1-1) op dinsdagavond liet hij voor de camera van de NOS weten dat hij een grote toekomst voorspelt voor een aantal spelers.

Mertens was onder de indruk van het spel van Oranje. "Het was een beetje de Nederlandse bluf die ik heb meegemaakt toen ik daar woonde. Ik heb er ook veel van geleerd, want dat is belangrijk. Wij zijn heel bescheiden. Nederland mag naar een grote toekomst tegemoet kijken, als ik deze jongens zie spelen. Een beetje wat ik zes jaar geleden bij België zag, zie ik nu terug bij Nederland."

"Een paar jongens die bij Nederland voorin lopen, en ook een paar achterin, hebben een heel grote toekomst. Daar moeten jullie zeker blij mee zijn."

"Voor ons was het belangrijk om niet te verliezen van Nederland", vervolgde Mertens. "Het was al even geleden dat we verloren hadden (van Nederland, red.), dus dat wilden we vasthouden."

Plaats een reactie

Udovic +41
woensdag 17 oktober 2018 om 19:20
Laat ze het eerst maar eens waarmaken in het buitenland. Tielemans zou het ook even gaan doen en heeft het moeilijk. Depay komt ook nu pas wat boven drijven. En dan nog, voorlopig slechts spelend in Frankrijk met dit seizoen slechte statistieken. Speelt goed maar een wereldster heeft ook rendement. Fer en Maher waren op hun 20ste ook de nieuwe toekomstige sterren ... Of Wijnaldum die pas vorig seizoen echt doorbrak. En Davy Claasen zou het bij Everton eens laten zien. En er was ook ene Van Ginkel. Maar ja, De Ligt, Bergwijn, De Jong, Dumfries en Dantuma; het is veelbelovend. Vooralsnog belovend ...
Vind ik leuk
valere +442
woensdag 17 oktober 2018 om 19:33
Niet overdrijven he Mertens. Nederland werd bijwijlen gewoon overklast,en van het kastje naar de muur gespeeld..Akkoord,het was een oefenmatch,maar laat die Spanjaard zijn ploeg staan,dan wordt het tweede helft walk over tegen een matig,nog steeds zoekend Nederland.
Vind ik leuk
Pagan1964 +3813
donderdag 18 oktober 2018 om 15:13
Als, als, als
Vind ik leuk
woensdag 17 oktober 2018 om 23:04
Is wesley al geschorst?
Vind ik leuk
Filiep +503
donderdag 18 oktober 2018 om 06:12
Wat ging de uitslag geweest zijn als België met hun sterkste ploeg had kunnen spelen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws