Lukaku verrast met uitspraken over toekomst: Waarom niet?

Lukaku verrast met uitspraken over toekomst: "Waarom niet?"

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 18:00zo 14-10-2018 om 18:00

Het is alom geweten dat de Premier League de droomcompetitie is van Romelu Lukaku. Het wordt mogelijk echter niet zijn eindstation. De spits van Man Utd sluit een vertrek naar een andere competitie namelijk niet uit.

Van het Italiaanse Gazzetta dello Sport kreeg Lukaku de vraag of hij ooit in Italië zou willen spelen. "Waarom niet? Ik hoop het in ieder geval", reageerde de spits duidelijk. In de Champions League krijgt hij alvast een voorsmaakje met de duels tegen Juventus.

"Juve heeft een schitterend project en ze blijven maar gaan. Elk jaar proberen ze sterker te worden. Zonder twijfel is Juve één van de twee of drie beste teams in Europa. Ze hebben een uitstekende trainer en uitzonderlijke spelers in elke linie", zegt Lukaku.

"Cristiano Ronaldo springt er natuurlijk uit, maar kijk ook maar uit voor de anderen. Paulo Dybala maakt al indruk en wordt nog sterker, terwijl ik ook houd van Douglas Costa. Hij is een uitzonderlijke aanwinst en zijn carrière toont dat hij altijd het verschil kan maken. Het is een lastige tegenstander, maar Man Utd wil de poule winnen", aldus Lukaku.

Plaats een reactie

La joya +501
zondag 14 oktober 2018 om 18:25
Dromen mag he... fino alla fine forza juve...
Vind ik leuk
zondag 14 oktober 2018 om 20:13
Dit ManU is absoluut niet in staat Juve ook maar pijn te doen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws