Ex-bondscoach ziet nog een andere uitblinker dan Martinez

Ex-bondscoach ziet nog een andere uitblinker dan Martinez

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 09:22zo 14-10-2018 om 09:22

De Rode Duivels deden tegen Zwitserland wat ze moesten doen, winnen. Door onder meer twee goals van Romelu Lukaku wonnen de Belgen. Na de match had Roberto Martinez veel lof voor Dries Mertens. Ook Robert Waseige zag Mertens een sterke wedstrijd spelen, maar is toch nog meer weg van Eden Hazard. 

Martinez liet onder meer verstaan dat Mertens uitstekend speelde. Volgens Waseige zit daar iets meer achter. ""Het gaat eerder om een verkaring voor de groep. Hij geeft vaker, tussen de regels door, lof of een waarschuwing voor de groep", aldus de ex-bondscoach in La Capitale.

Voor Waseige was Hazard een lust voor het oog. "Mertens deed een aantal goede dingen, maar hij was voor mij niet de beste man op het veld. Intrinsiek is Hazard de beste, en met zijn inzicht en 'fantasie' in het spel is hij de speler waarvoor de fans naar het stadion komen."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

DieterW +498
zondag 14 oktober 2018 om 09:39
Ik vond Mertens wel heel veel werk verzetten, maar soms toch te snel en te slordig. Maar in combinatie met Hazard is dit het ideale duo achter lukaku. Mertens zorgt er mee voor dat Hazard kan zwerven en wervelen. Enkel Tielemans erachter is (nog) niet sterk genoeg voor dit niveau van de rode duivels.
Vind ik leuk
zondag 14 oktober 2018 om 13:15
Hebben ze niet gezien wat voor een werk Meunier afgelegd heeft en wat hij achteraan allemaal weg geborstelt heeft.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws