Al sinds 17 augustus geen doelpunt meer, Dimata vraagt om geduld

Al sinds 17 augustus geen doelpunt meer, Dimata vraagt om geduld

Gepubliceerd: zaterdag 13 oktober 2018 om 23:34za 13-10-2018 om 23:34

Landry Dimata begon uitstekend aan het seizoen en kon maar liefst vijf keer scoren in de eerste vier wedstrijden voor Anderlecht. Het scoren lijkt hij inmiddels vergeten te zijn. Zijn laatste doelpunt dateert namelijk al van 17 augustus.

Dimata heeft een uitleg voor zijn mindere periode. "Ik zie mezelf nog niet als een goalgetter. Toch niet als een pure goalgetter. Ik kom er wel. Ik werk hard om er te komen. Maar ik ben niet opgeleid als een pure nummer negen, het is nog maar het derde jaar dat ik op die positie speel", geeft de spits aan.

Hij weet ook dat hij nog beter moet worden. "Ik moet altijd geconcentreerd blijven. Ik moet mezelf dwingen om in bepaalde zones te blijven om daar gevaarlijk te kunnen zijn. Ik mag niet te veel energie verspillen op het veld", klinkt het bij La Dernière Heure.

Plaats een reactie

zondag 14 oktober 2018 om 10:29
Ik begrijp echt niet dat Dauda zijn kans niet krijgt om te starten. Is een echte killer voor doel en dat missen we de laatste weken toch.
Vind ik leuk
camargue +5232
zondag 14 oktober 2018 om 12:21
Hij weet wat hij telkens fout doet, dan moet je toch wel aartsdom zijn om dat te blijven doen + ga eens langs de dokter want je hebt enorm last van de vallende ziekte! De ploeg heeft nagenoeg niks aan hem want een bal bijhouden is blijkbaar ook te moeilijk! Geef inderdaad Dauda eens een eerlijke kans en niet enkele minuten zoals in de laatste match. Zet hem en laat hem groeien!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws