Club Brugge is een international rijker, Danjuma maakt Oranje-debuut

Club Brugge is een international rijker, Danjuma maakt Oranje-debuut

Gepubliceerd: zaterdag 13 oktober 2018 om 22:18za 13-10-2018 om 22:18

Club Brugge heeft er een international bij. Arnaut Danjuma heeft zijn debuut gemaakt voor Oranje.

Danjuma werd na zijn goede prestaties bij Club Brugge al beloond met een selectie voor Oranje. Lang heeft hij ook niet moeten wachten op zijn eerste minuten voor het Nederlands elftal. In de Nations League viel hij twintig minuten voor tijd in bij de Nederlanders. Hij verving de moegestreden Steven Bergwijn bij een 1-0 stand voor Nederland.

Ook voor Club Brugge is het goed nieuws. Zo heeft het twee internationals van Oranje in de rangen. Ruud Vormer kreeg de laatste maanden ook kansen bij de nationale ploeg van Nederland. Deze keer is hij er niet bij. Hij vroeg rust aan bondscoach Ronald Koeman.

Plaats een reactie

Vlaming +1639
zaterdag 13 oktober 2018 om 23:19
Proficiat Arnaud
Vind ik leuk
maandag 15 oktober 2018 om 01:58
Goede dag iedereen mijn naam is Stanley Skinner kom uit Canada, een paar jaar geleden was ik financieel gespannen. Ik haastte me naar mijn bank om een ​​lening aan te vragen om zaken te starten. Helaas werd mijn bank mijn credit score ontzegd en ze konden niet helpen en door mijn wanhoop ben ik opgelicht door verschillende online geldschieters die beloofden me te helpen, maar uiteindelijk ben ik het slachtoffer geworden van oplichting Ik heb veel geld en mijn hoop verloren omdat ik zo gefrustreerd was, Op een dag toen ik doorging het internet opnieuw vond ik een geldschieter Mr John Horton Ik dacht het nog een keer te proberen tot mijn grootste verrassing hij was in staat om me een veilige lening te lenen, totaal het bedrag van $ 200,0000 voor de eerste keer in mijn leven realiseerde ik me dat er weinig geldschieters zijn die mensen niet bedriegen, zijn naam is Mr John Horton. Ik zal elk orgaan dat een lening nodig heeft adviseren om contact met hem op te nemen via zijn e-mail (johnemoneyloannn@hotmail.com) hij kan u helpen omdat hij was een God stuurde me dit jaar en ik zal nooit vergeten h ik ben voor de hulp die hij mij geeft.

God zegene hem

Stanley Skinner
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws