Bizarre en choquerende onthullingen Fener-preses: stafleden saboteren Cocu

Bizarre en choquerende onthullingen Fener-preses: stafleden saboteren Cocu

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 20:16wo 10-10-2018 om 20:16

Fenerbahçe-voorzitter Ali Koç heeft woensdag op de Turkse TV enkele bizarre en choquerende onthullingen gedaan. Het blijkt dat Phillip Cocu door zijn eigen stafleden gesaboteerd wordt.

De meest weerzinwekkende gebeurtenis vond plaats rond de derby tegen Besiktas (1-1). "Op de dag van de derby lag er een opgerold tapijt in de kleedkamer. Toen ik vroeg wat het daar deed, was het antwoord: 'Besiktas gaat winnen vandaag, hierin rollen we de trainer op en dragen hem naar zijn begrafenis'", laat Koç weten, geciteerd door diverse Turkse media, waaronder Fanatik en Milliyet.

Volgens Koç werd hetzelfde kleed meegenomen naar het Europa League-duel met Spartak Trnava, dat met 2-0 werd gewonnen. De rebellerende trainers zouden na afloop tegen de spelers hebben gezegd: "Wees maar blij dat 'jullie' Fenerbahçe heeft gewonnen, maar de volgende keer sturen we de trainer weg."

Naar verluidt is veldtrainer Turgay Altay een van de stafleden die niet blij is met de komst van de Nederlanders. Zo nam Cocu zijn eigen assistent mee met Erwin Koeman, die een deel van de taken van Altay overnam. Ook zouden de fitness coaches bewust informatie over de fysieke gesteldheid van de spelers achterhouden voor Cocu. Dat vergroot de kans op blessures aanzienlijk.

Koç onthulde verder waarom onder meer clubicoon Volkan Demirel uit de selectie is gezet. De ervaren doelman zou gebotst zijn met een bestuurslid én Koeman.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws