Heeft Leko boter op het hoofd? Dat kan ik mij niet inbeelden

Heeft Leko boter op het hoofd? "Dat kan ik mij niet inbeelden"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 18:45wo 10-10-2018 om 18:45

Het schandaal rond makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic houdt het Belgische voetbal al de hele dag in de ban. Ook Ivan Leko wordt genoemd en is opgepakt voor verhoor. Hans Vandeweghe van De Morgen denkt niet dat hij betrokken is.

Vandeweghe stelde zich open voor vragen van lezers. Eén lezer vroeg of Ivan Leko schuldig is. "Ik kan mij niet inbeelden dat een chique type als Ivan Leko zich bezwaart met geld aanvaarden van een makelaar of in het ergste geval wedstrijden regelt. Hij kent natuurlijk wel één van de hoofdrolspelers, Dejan Vejlkovic."

Ook refs Sébastien Delferière en Bart Vertenten, die allebei werden meegenomen door de politie, hebben er volgens Vandeweghe niets mee te maken. "Ik denk dat de refs gewoon zijn ondervraagd omdat ze een aantal van die verdachte wedstrijden hebben gefloten, niet meer dan dat", zo verklaart hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws