Spaanse kranten zijn er zeker van: 'Real Madrid gaat vol voor Hazard'

Spaanse kranten zijn er zeker van: 'Real Madrid gaat vol voor Hazard'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 10:06wo 10-10-2018 om 10:06

In de Spaanse kranten is Eden Hazard weer even een hot item. Na zijn uitspraken over Real Madrid gelooft men in de Spaanse media dat de Koninklijke ook in actie is geschoten. De club wil Hazard zo snel mogelijk aantrekken.

Bij Marca staat onze landgenoot op de hoofdpagina van de toonaangevende Spaanse sportkrant. Daar zijn ze ook zeker van de interesse van Real Madrid in Hazard. Sterker nog, de Koninklijke zou ook een plan hebben om de Rode Duivel aan te trekken. Het gelooft dat het Hazard voor een spotprijs kan weglokken, net zoals Thibaut Courtois.

De doelman werd voor nog geen veertig miljoen euro overgenomen omdat hij een aflopend contract had bij Chelsea. Het huidige contract van Hazard loopt medio 2020 af, als het dus nog wat geld wil verdienen (en Hazard tekent geen contractverlenging) lijkt het de Rode Duivel ten laatste deze zomer te moeten verkopen.

Ook volgens AS is Hazard de topprioriteit geworden van Real Madrid. Een deal zou er zelfs deze winter nog kunnen aankomen. De fans willen de wereldstar alvast graag in hun rangen. Maar liefst 84,9% van de supporters willen Hazard deze winter al in het shirt van Real Madrid zien spelen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws