'Ik zou Hazard de bestbetaalde speler ter wereld maken, hij is onvervangbaar'

'Ik zou Hazard de bestbetaalde speler ter wereld maken, hij is onvervangbaar'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 19:20di 09-10-2018 om 19:20

Eden Hazard gaf deze week nog maar eens aan dat hij droomt van Real Madrid. De wereldster wil ook voor de Koninklijke aankomen. Chelsea is echter niet van plan om hem zomaar te laten gaan en doet er alles aan om hem aan boord te houden.

Zo kan Hazard een contractverlenging tekenen bij Chelsea met een forse loonsverhoging. Niet meer dan terecht, zo oordeelt gewezen Chelsea-verdediger Jason Cundy bij talkSPORT.

"Ik zou hem de bestbetaalde speler ter wereld maken. Ik zou hem 700.000, 750.000, 800.000 euro per week geven", zegt hij. "Wat is hij wel niet waard op de markt? 170 miljoen euro? Je zal hem nooit kunnen vervangen."

Daar gaat ook Harry Redknapp akkoord mee. "Veel mensen zagen Chelsea aan het begin van het seizoen niet als titelkandidaat, maar ze hebben zich in de schijnwerpers gespeeld. Hazard verliezen zou rampzalig zijn."

"Zonder hem zijn ze bijlange na niet hetzelfde team. Hij is zó goed. Ze moeten alles in staat stellen om hem te behouden. Maar uiteindelijk ligt de bal bij hem. Het zal moeilijk worden hem te houden als Real Madrid belt", klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws