Tielemans heeft boter gegeten bij Monaco: Rode Duivel uit wedstrijdkern gelaten

Tielemans heeft boter gegeten bij Monaco: Rode Duivel uit wedstrijdkern gelaten

Gepubliceerd: donderdag 27 september 2018 om 14:13do 27-09-2018 om 14:13

Youri Tielemans gaat door een lastige periode bij AS Monaco. Na een sterk WK met de Rode Duivels werd gedacht dat de jongeling helemaal zou ontbolsteren in het Prinsdom, maar in september ging het de andere kant uit.

De voorbije weken leverde Tielemans enkele zwakke prestaties af, waarvoor hij door de Franse pers hard werd aangepakt. Ook trainer Leonardo Jardim is het geloof duidelijk even kwijt. Onze landgenoot is namelijk niet opgenomen in de wedstrijdkern voor de verplaatsing naar AS Saint-Etienne op vrijdag. Bovendien staat hij niet in het lijstje met geblesseerden op de website van de club. 

Het lijkt er dus sterk op dat Jardim Tielemans gewoon passeert om tactische redenen. Dat zou een flinke klap zijn voor de Rode Duivel, die in de eerste zeven duels van de Ligue 1 telkens in de basis mocht starten. Overigens mag Nacer Chadli wél afreizen naar Saint-Etienne. De vleugelspeler maakte afgelopen zomer de overstap vanuit Engeland, maar ook hij kon nog niet overtuigen.

Poll

Moet Tielemans Monaco verlaten in de winter?

(157 stemmen)

Plaats een reactie

vampire81 +1322
donderdag 27 september 2018 om 14:37
echt een verrassing is dit niet aangezien hij het nog nooit goed gedaan heeft bij Monaco (volgens diverse bronnen) en eigenlijk is dit zelfs nog een redelijk zwaar understatement
Vind ik leuk
Riddlin +2532
donderdag 27 september 2018 om 16:04
Bij de duivels heeft hij mij wel positief verrast. Maar spelen met topspelers of de topspeler moeten zijn is nog iets anders natuurlijk
[Reactie gewijzigd op donderdag 27 september 2018 om 16:05]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws