Ex-Anderlecht speler schakelt Club uit: “Landskampioen uitschakelen is bijzonder”

Ex-Anderlecht speler schakelt Club uit: “Landskampioen uitschakelen is bijzonder”

Gepubliceerd: donderdag 27 september 2018 om 07:46do 27-09-2018 om 07:46

Deinze zorgde woensdagavond voor een ongelooflijke stunt in de Croky Cup. De club uit eerste amateurklasse won met 2-0 van Club Brugge.

Ex-Anderlecht speler Mehdi Tarfi bracht Deinze op voorsprong. “Vooraf beseften we dat we een kansje maakten als we de perfecte match speelden. Ik denk dat het ons vanavond gelukt is om die perfecte wedstrijd af te werken."

"Volgens mij tegen een nochtans goed Club Brugge. We hebben deze bekermatch tot in de puntjes voorbereid. Met dit verrassende resultaat als gevolg. Toen Gert Van Walle als winnaar uit een duel kwam en mij de bal toespeelde, kapte ik me nog eens vrij en schoot ik met mijn linker op doel. De bal maakte een perfecte curve”.

" Daarna was het zaak om zo snel mogelijk een tweede doelpunt te lukken. We kwamen onder druk, maar we gaven heel weinig weg. Toen die tweede goal twintig minuten voor tijd toch viel, voelden we dat een stunt kon."

"Ik ben inderdaad opgeleid bij Anderlecht, maar de uitschakeling van Club Brugge bezorgt me geen leedvermaak. De landskampioen kunnen uitschakelen is bijzonder leuk, mijn verleden bij Anderlecht speelt daarbij geen enkele rol", aldus Tarfi aan Het Laatste Nieuws.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Tarfi hier gelijk?

(98 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws