De VP 11 van de Week, speeldag 8: Twee hattrickhelden en een topkeeper

De VP 11 van de Week, speeldag 8: Twee hattrickhelden en een topkeeper

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 10:30ma 24-09-2018 om 10:30

Na elke speeldag geven we bij VoetbalPrimeur.be het beste elftal van de Jupiler Pro League vrij. Op Speeldag 8 kunnen we niet rond twee hattrickhelden heen.

Muur bij Lokeren
Ortwin De Wolf
maakt de laatste weken indruk bij Sporting Lokeren. Ook tegen Moeskroen verijdelde hij kans na kans voor de bezoekers. Het leverde Lokeren uiteindelijk maar één puntje op, maar een uitstekende keeper kan een groot verschil maken in de strijd voor het behoud.

Drie linkspoten in defensie
Op rechts was ook Joakim Maehle een kanshebber, maar uiteindelijk was Alexis Saelemaekers bij Anderlecht toch weer de motor. Daarnaast hebben we drie linkervoeten. Constantinos Laifis kon geen punten pakken met Standard, maar aan hem lag dat niet. Ook Stefano Denswil was secuur en opbouwend sterk. Op de linksback viel Casper De Norre op met een goal én een assist.

Flair op het middenveld
Op het middenveld liet Mehdi Carcela voor Standard zijn klasse zien bij het doelpunt. Hij was een constante dreiging, waar Standard misschien zelfs té afhankelijk van is. Alejandro Pozuelo domineerde het middenveld voor Racing Genk, waar Ruslan Malinovsky overigens opvallend matig speelde. Arnaut Danjuma liet zich opmerken met een heerlijke goal én assist. Frank Boya was bij Moeskroen de man met drie longen.

Twee hattricks
Zowel Wesley Moraes als Leandro Trossard zaten zondag dichtbij de tien op tien. De drie goals van Trossard waren iets verfijnder, maar Wesley toonde zich dan weer van levensbelang als targetman bij Blauw-Zwart. Samen zouden ze een onverslaanbaar spitsenduo vormen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws