Sterkhouder van Gent in de bres voor Vanderhaeghe: Dat is ook zijn verdienste

Sterkhouder van Gent in de bres voor Vanderhaeghe: "Dat is ook zijn verdienste"

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 18:51za 22-09-2018 om 18:51

De stoel van Yves Vanderhaeghe bij AA Gent wankelt. De coach van de Buffalo's ligt onder vuur na de matige competitiestart (13 op21) en het thuisverliest tegen Sint Truiden. Maar hij krijgt wel nog steun vanuit de spelersgroep.

Lovre Kalinic neemt het openlijk op voor zijn trainer. "We hadden een paar slipperige momenten, maar dat de club afgelopen zomer zo goed heeft verkocht, is ook zijn verdienste. Ik werk graag met Yves. Hij heeft bij Anderlecht en de nationale ploeg gespeeld, je voelt die mentaliteit als hij op het veld zaken toont", vertelde Kalinic aan Het Nieuwsblad.

Een ontslag is volgens de Kroatische doelman helemaal niet aan de orde. Hij gelooft dat Vanderhaeghe de situatie kan rechttrekken. "Ik ben ervan overtuigd dat het bestuur in Yves gelooft. Als je zijn hele parcours bekijkt sinds hij hier overnam. We hadden vorig seizoen zes punten na negen speeldagen, maar op het einde deden we zelfs even mee voor de titel."

Lees ook: Vanderhaeghe over groeiende kritiek: 'Ik vind het raar dat er twijfel bestaat'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws