Vanhaezebrouck onder vuur: 'Zijn gemekker is niet geloofwaardig'

Vanhaezebrouck onder vuur: 'Zijn gemekker is niet geloofwaardig'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 13:14za 22-09-2018 om 13:14

Hein Vanhaezebrouck en RSC Anderlecht beleven geen gemakkelijke periode. Na de nederlaag tegen het Slowaakse Trnava in de Europa League zijn de criticasters beenhard.

Ook columnist Hugo Camps houdt zich niet in. ‘Vanhaezebrouck staat altijd op zijn benen te wiebelen, maar zijn positie als coach lijkt ongemoeid te blijven. Lijkt. Na de Europese horror tegen Spartak Trnava zal de coach van Anderlecht toch met een sluitende toekomstvisie moeten komen. Zijn gemekker over gebrek aan creativiteit is niet geloofwaardig. Misschien is het wel Hein zelf die verstard is in maniertjes’, schrijft Camps in Het Laatste Nieuws.

‘In zijn commentaar splitst hij steevast zichzelf af van de spelersgroep. Terwijl de urgente vraag is of hij ooit wel is doorgedrongen tot de bloedgroep van RSCA. Ik heb altijd de indruk dat hij als een halve buitenstaander praat. Zijn spelers zijn zeker zijn kinderen niet. Daarvoor blijven de woorden te koud’, aldus Camps.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws