Brusselmans keihard voor Anderlecht: Zo'n mensen moeten verbannen worden

Brusselmans keihard voor Anderlecht: "Zo'n mensen moeten verbannen worden"

21-09-2018 10:45
17

Herman Brusselmans was donderdagavond te gast bij de sportversie van De Ideale Wereld. Brusselmans had het daar onder meer ook over Anderlecht. Hij is nog steeds kwaad dat Olivier Deschacht daar de deur werd gewezen.

Brusselmans vindt het harteloos van Anderlecht. "Als je niet meer voldoet, dan word je gewoon aan de kant gegooid. Vorige week was ik voor het tv-programma Kick-off nog op Lokeren voor een reportage van Olivier Deschacht, die na zeventien jaar Anderlecht door de achterdeur is buitengeschopt. Dat komt door figuren als Marc Coucke."

Coucke is kennelijk niet de beste vriend van Brusselmans. "Zo'n mensen zouden eigenlijk uit het voetbal moeten worden gebannen. Dat is een compleet omhoog gevallen nitwit die een miljard heeft en eerst Oostende naar de kloten helpt om dan daar het geld uit te halen en daarmee naar Anderlecht gaat en daar zestien spelers koopt waarvan geen enkele goede. Als Anderlecht nog twee keer verliest vliegt Vanhaezebrouck ook nog buiten. Dat zijn mensen die het voetbal kapot maken."