Hazard zal Chelsea niet kunnen helpen bij moeilijkheden in Griekenland

Hazard zal Chelsea niet kunnen helpen bij moeilijkheden in Griekenland

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 17:15wo 19-09-2018 om 17:15

Een ticket voor de Champions League veroveren zat er niet in voor Chelsea FC afgelopen jaargang, dus wordt de Europa League haar deel. Dat die competitie minder tot de verbeelding spreekt, maakt de selectie van The Blues duidelijk.

Sterspeler en Rode Duivel Eden Hazard reist namelijk niet mee af naar Griekenland, waar de Engelsen donderdagavond PAOK Thessaloniki partij zullen geven. Onze landgenoot is geblesseerd noch geschorst, maar Maurizio Sarri vindt het simpelweg onnodig om hem de verplaatsing mee te laten maken.

Daarmee trekt de Italiaan de lijn van afgelopen seizoen door, toen hij nog aan het roer stond bij Napoli SSC. Na de winterstop gaf de ervaren trainer de Europa League eigenlijk gewillig uit handen om alles op alles te kunnen zetten in de Serie A. Dat plannetje mislukte: Juventus veroverde aan het eind van de rit de Scudetto.

Nu blijft Hazard, nochtans in bloedvorm aan de Premier League begonnen met vijf treffers, dus thuis volgens dezelfde gedachtegang. Overigens is de Rode Duivel niet het enige 'slachtoffer'. Ook Mateo Kovacic, David Luiz en Emerson Palmieri stapten niet mee op het vliegtuig.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Begrijpelijke keuze van Sarri?

(238 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws