Kranten zien Club ruime voldoende scoren: Vanaken beste leerling van de klas

Kranten zien Club ruime voldoende scoren: Vanaken beste leerling van de klas

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 11:00wo 19-09-2018 om 11:00

Club Brugge moest dinsdagavond onterecht met 0-1 het hoofd buigen voor Borussia Dortmund. Dat de Bruggelingen sterk voor de dag kwamen, is ook duidelijk te merken aan de rapportcijfers van Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Hans Vanaken werd door Het Nieuwsblad gezien als de beste Bruggeling op het veld. De spelmaker kreeg een 8: ''Hij begon geweldig, zakte even terug, maar toonde daarna ook op het hoogste niveau zijn klasse'', klinkt het. Het Laatste Nieuws beoordeelde zijn optreden met een 7. Met een gemiddelde van 7,5 komt Vanaken in totaal het beste uit de bus.

Het Laatste Nieuws zag wel een andere Man of the Match: Stefano Denswil. ''Pure klasbak. Als hij écht getest wordt toch. Zowel aan de bal als zonder de beste man op het veld. Zonde dat zijn dropschot net naast belandde'', schrijft de krant bij zijn score (8). 

Cijfers Het Nieuwsblad: Letica 7 - Poulain 7 - Mitrovic 6 - Denswil 6 - Vlietinck 7 - Vormer 7 - Vanaken 8 - Rits 5 - Danjuma 6 - Vossen 6 - Wesley 7. Invallers: Cools 6 - Dennis 6. Openda speelde te kort voor een beoordeling. Coach Ivan Leko: 7.

Cijfers Het Laatste Nieuws: Letica 6 - Poulain 6 - Mitrovic 7 - Denswil 8 - Vlietinck 7 - Rits 6 - Vanaken 7 - Danjuma 6 - Vossen 6 - Wesley 7. Invallers: Cools 6. Dennis en Openda speelden te kort voor een beoordeling. 


Poll

Was Vanaken de beste man bij Club Brugge?

(322 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws