Transfer in de maak: 'Boussoufa onderhandelt met nieuwe club'

Transfer in de maak: 'Boussoufa onderhandelt met nieuwe club'

12-09-2018 08:40
17

Mbark Boussoufa is een vrije speler. De 34-jarige dribbelkont werd genoemd bij RSC Anderlecht, vooral door de supporters dan, maar zij lijken niet te moeten hopen op een terugkeer.

De tweevoudige Gouden Schoen werd door een x-aantal supporters getipt via de sociale media. De kans dat paars-wit zal toehappen, lijkt bijzonder klein. Zo was Hein Vanhaezebrouck bij zijn vorige samenwerking met Boussoufa al niet te happig op zijn komst.

Volgens Het Nieuwsblad is de Marokkaan echter wel een interessant profiel voor een pak andere clubs uit de Jupiler Pro League. Het dagblad meent dat de transfervrije Boussoufa op het voorbij WK liet zien nog steeds over een goede vorm en conditie te beschikken.

Marokkaans bondscoach Hervé Renard is, ondanks het feit dat hij zonder club zit, een grote fan van Boussoufa. "Boussoufa is een exceptionele voetballer die zeer belangrijk is voor de groep", klinkt het.

Update 12/09, 08.40u: Het Marokkaanse Radio Mars weet dat Boussoufa momenteel onderhandelt met Wydad AC. Het ziet er dus naar uit dat de 34-jarige dribbelkont terugkeer naar zijn thuisland. Een straffe transfer is in de maak, want Wydad is de winnaar van de Afrikaanse Champions League.