Mannaert neemt al gedeeltelijk afscheid van Rafa: Hij is heel bepalend geweest

Mannaert neemt al gedeeltelijk afscheid van Rafa: "Hij is heel bepalend geweest"

27-08-2018 17:49
2

Lior Refaelov lijkt bezig aan zijn laatste dagen bij Club Brugge. De Israëliër komt niet meer aan spelen toe en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Blauw-Zwart legt hem alvast niets in de weg.

"Refaelov is voor mij iemand die nog een jaar of twee een topploeg aankan in België", zegt general manager Vincent Mannaert in HLN Vista. "Alleen heeft de coach keuzes gemaakt om anders te voetballen en te rekenen op andere spelers", geeft hij aan.

Bij Club Brugge lijkt men Refaelov alvast niets in de weg te staan. "Ik heb dagelijks contact met hem", zegt Mannaert. Er was al interesse, maar tot een definitieve transfer kwam het niet. Mannaert weet ook waarom. "Hij heeft een goed contract. Als dat niet het geval was had hij tien mogelijkheden", zegt hij.

De Bruggelingen hopen alvast dat hij een nieuwe club vindt. "Hij heeft veel gedaan voor onze club. Het is al zijn achtste seizoen hier en hij is heel bepalend geweest in de wederopbouw van Club Brugge. We zijn heel constructief in het werken naar een overgang. Ik hoop voor hem dat we een nieuwe club vinden voor hem", aldus Mannaert.