Simons zit met probleem: Dat is echt weg, een halfuurtje is al te veel

Simons zit met probleem: "Dat is echt weg, een halfuurtje is al te veel"

Gepubliceerd: zondag 26 augustus 2018 om 11:00zo 26-08-2018 om 11:00

Timmy Simons is afgelopen zomer officieel gestopt als voetballer. Nu is hij assistent-coach bij Club Brugge. Simons stond bekend als een echt trainingsbeest, maar begint te voelen dat hij op 'pensioen' is.

Dat vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Het gaat heel snel. Nu kijk ik al op tegen een halfuurtje joggen. Ik beken: ik ben de laatste maanden maar een paar keer gaan lopen. Blijkbaar kan ik het mezelf maar moeilijk opleggen", verklaart hij.

"Mijn zelfdiscipline is echt weg, ik ga me toch ergens moeten aansluiten. Of ik moet mij een concreet doel voor ogen stellen: een halve triatlon of een marathon of zo. Er zijn al twee kilo bij. Verlies van spiermassa, hé."

Zijn gezinsleven is nu wel veel beter. "Nu mogen de kinderen vragen: 'Doen we nog iets?' Graag! Cinema, gaan wandelen langs de vijver op de Lakeside in Knokke, waar we wonen. Dat is voor mij nu echt luxe. Al heb ik geen seconde spijt gehad van mijn laatste jaar als voetballer en geef ik jongens als Buffel en Deschacht honderd procent gelijk dat ze, zolang ze zich fit voelen, zolang mogelijk doorgaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws