OFFICIEEL: Lokeren ziet speler naar Roemenië vertrekken

OFFICIEEL: Lokeren ziet speler naar Roemenië vertrekken

24-08-2018 16:15
4

Na drie seizoenen zonder definitieve doorbraak gaan de wegen van Sporting Lokeren en Lewis Enoh scheiden. De aanvaller heeft geen toekomstperspectief meer op Daknam. In Roemenië wil hij een nieuwe élan geven aan zijn carrière.

Het Laatste Nieuws weet dat Politehnica Iasi de komst van Enoh zo goed als afgerond heeft. Die club eindigde in de afgelopen jaargang van de Roemeense liga als zesde. In Enoh ziet het blijkbaar de gedroomde aanwinst om het aanvallende compartiment te versterken.

Peter Maes zal er zijn slaap niet om laten, want onder zijn leiding zat de Kameroener dit seizoen nog geen enkele keer in de wedstrijdkern. De voorbije drie jaar kwam hij in totaal 42 keer voor Lokeren uit in de Jupiler Pro League. Daarin wist de aanvaller slechts drie keer het net te vinden.

Update 24/08, 16u15: Lokeren heeft de uitgaande transfer van Lewis Enoh wereldkundig gemaakt. De 25-jarige Enoh trekt naar het Roemeense FC Politehnica Iasi. De Kameroener kon zich nooit echt doorzetten bij Lokeren en gaat nu een nieuwe uitdaging aan in de Roemeense eerste klasse.