Ligt één Play-Off 1-club al vast? Ze gaan niet moeten harken

Ligt één Play-Off 1-club al vast? "Ze gaan niet moeten harken"

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 14:15di 21-08-2018 om 14:15

KRC Genk is goed begonnen aan het seizoen. Het won al vier Europese duels en pakte in de competitie tien op twaalf. Bij Sporza loopt Peter Vandenbempt weg met de Limburgers. 

Ook vorig seizoen liet Genk al aardig voetbal zien, maar het pakte niet altijd punten. "Maar nu zit het toch beter in de hoofden", stelt Vandenbempt. "Onder Stuivenberg zat er toch ruis op de relatie met Pozuelo en Malinovski, samen met Trossard toch de beste twee."

Vandenbempt ziet Genk al in Play-Off 1. "Ik denk dat de basis beter is om langer door te gaan. Plus, er waren blessures de laatste jaren. Als ze daar van gespaard blijven, is er geen reden om te denken dat ze niet bovenaan zullen eindigen."

"Genk zal niet moeten harken om in de top zes te raken dit seizoen, denk ik. Chapeau voor Clement, een beginnende trainer nog altijd. Genk tegen Charleroi was gewoon propaganda voor het voetbal. Vreemd uiteindelijk, zo half augustus."

Poll

Haalt KRC Genk Play-Off 1?

(335 stemmen)

Plaats een reactie

CedricVDE +1304
dinsdag 21 augustus 2018 om 14:37
Eigenlijk kan je er bijna vanuit gaan dat, blessurevrij, er al drie ploegen zijn die gegarandeerd POI gaan spelen en dat zijn Anderlecht, Genk en Club. De sterkste ploegen van het moment. Er kan uiteraard nog veel gebeuren, maar als er niets veranderd zijn dit al locks voor POI.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +20265
dinsdag 21 augustus 2018 om 15:05
Voor mij een serieuze titelkandidaat.
Vind ik leuk
Patfey +6490
dinsdag 21 augustus 2018 om 16:12
Voor mij zijn er twee clubs zeker, Anderlecht en Club wegens altijd erbij geweest. Voor alle andere is het nog veel te vroeg om over zeker te spreken. Vandenbempt is dan ook genuanceerder dan de titel suggereert en ik deel zijn mening, ik denk ook dat ze er wel bij zullen zijn, maar het kan altijd nog mislopen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws