Transfer Morioka op de helling: 'Middenvelder moet nog gesprek voeren'

Transfer Morioka op de helling: 'Middenvelder moet nog gesprek voeren'

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 13:24di 21-08-2018 om 13:24

Ryota Morioka is nog altijd een speler van RSC Anderlecht. De Japanner mag paars-wit verlaten, maar voorlopig komt zijn transfer er nog niet. Volgens Turkse bronnen heeft de speler thuis nog het een en het ander uit te leggen.

Bursaspor wil Morioka aantrekken. De spelverdeler ziet dat zitten, maar blijkbaar is niet iedereen al in zijn gezin overtuigd. Volgens Bursaspor Luyuz houden momenteel familiale redenen Morioka weg uit Turkije. De vrouw van de speler ligt momenteel nog dwars. Het is wachten op haar fiat voor een transfer.

Anderlecht haalde afgelopen winter Morioka naar het Astridpark. Het betaalde daarvoor circa 3,5 miljoen euro. Nu lijkt de speler niet meer in de plannen van Hein Vanhaezebrouck te passen. Hij mag dan ook weg. In België tonen Zulte Waregem en Antwerp interesse. Toch zal Anderlecht hem waarschijnlijk liever aan Bursaspor verkopen. Die club wil immers meer geld op tafel leggen in vergelijking met de Belgische clubs. 

Plaats een reactie

Fcb for ever +4912
dinsdag 21 augustus 2018 om 13:53
Allee dat is dus duidelijk een madammeke met ballen
Madam morioka draagt dus thuis de broek
En zo te zien wilt ge er niet bij zijn als ze die uit doet
Vind ik leuk
dinsdag 21 augustus 2018 om 15:01
Denk dat misses Morioka slimmer is dan de gemiddelde wag... neem daarbij dat Japanse cultuur erg xenofoob is, en dan denk ik dat het niet verwonderlijk is dat ze daar niet erg mee opgezet is....blijft maar hier zal ze denken, das al gaijin genoeg... lol
Vind ik leuk
VeeDeeVee +20296
dinsdag 21 augustus 2018 om 15:02
Dat ze hem maar houden, die kan genoeg ballen!
Vind ik leuk
Watcher +1108
dinsdag 21 augustus 2018 om 16:36
verkopen aan de Turken, deze tijden nooit zeker dat je je geld gaat zien. Reden ook wrm Mignolet oa niet naar Turkije is verkast
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws