UPDATE: Kersverse Malinwa-coach leidt al meteen zijn eerste training

UPDATE: Kersverse Malinwa-coach leidt al meteen zijn eerste training

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 11:54di 21-08-2018 om 11:54

KV Mechelen heeft na drie speeldagen Dennis Van Wijk al de laan uitgestuurd. Daags na het vertrek van de oefenmeester heeft Malinwa al een nieuwe hoofdcoach voorgesteld.

Wouter Vrancken is de nieuwe trainer van KV Mechelen. Vrancken zette zijn handtekening onder een contract van twee seizoenen. “Ik ben bijzonder blij dat ik deze kans krijg en ga er alles aan doen om de ambities waar te maken”, reageert de trainer op de officiële kanalen van KV Mechelen.

“We volgen Wouter Vrancken al een geruime tijd en hij heeft ons tijdens diverse gesprekken met een zeer duidelijke voetbalvisie overtuigd”, zo zegt hoofdaandeelhouder van Malinwa Olivier Somers.

“Hij is een jonge, ambitieuze coach die KV Mechelen kent en die bij het DNA van onze club past. Hij weet wat het is om elke week met trots de geel-rode kleuren te verdedigen”, aldus Somers.

UPDATE 11u54: Wouter Vrancken heeft meteen de koe bij de hoorns gevat. Dinsdagmorgen leidde hij al zijn eerste training bij Malinwa. Maandag 27 augustus wacht zijn vuurdoop in de bekerwedstrijd tegen Albert Quévy-Mons, al zijn de ogen echt gericht op het competitieduel met AFC Tubize op zondag 2 september. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is dit een goede keuze?

(331 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws