Roma bibbert bij eerste wedstrijd post-Nainggolan: winnende goal in laatste minuut

19-08-2018 21:19
6

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar AS Roma heeft haar Serie A-seizoen geopend met een overwinning. De Romeinen leken op bezoek bij Torino met 0-0 gelijk te spelen, maar in de blessuretijd vond Edin Dzeko alsnog het doel.

Publiekslieveling Radja Nainggolan voetbalt vanaf dit seizoen voor Internazionale en zijn ex-ploeg leek dat nog niet verwerkt te hebben tegen Torino. Pas in de slotfase konden de Romeinen dan toch iets klaarmaken. Invaller Justin Kluivert drukte in de laatste minuut van de officiële speeltijd zijn stempel op Roma. Hij gaf de bal hoog voor, waarna Edin Dzeko de bal heerlijk in het doel schoot. Een paar minuten later floot de scheidsrechter af.

Daardoor heeft Roma niet na één wedstrijd al een achterstand in de jacht op de titel. De Romeinen zijn gedeeld koploper, samen met Juventus en SSC Napoli. Vorig jaar werd Roma derde.